(Re)Branding

Ik wil herkenbaar zijn!

Of u nu op zoek bent naar een volledige make-over of subtiele aanpassingen, ons ervaren team staat klaar om uw visuele identiteit te transformeren. Van het ontwerpen van opvallende logo's tot het creëren van consistente merkboodschappen, wij begeleiden u in elke stap van het (re)branding proces.

Ontdek de kracht van een vernieuwde merkidentiteit en maak indruk op uw doelgroep met een frisse en overtuigende uitstraling.

Boek een afspraak!

Veelgestelde vragen

Alles wat u moet weten

Wat houdt (Re)Branding precies in?

(Re)Branding is een totaalproces waarbij we uw visuele identiteit vernieuwen. Dit omvat het ontwerpen of aanpassen van uw logo, kleurenschema, typografie en andere visuele elementen om een frisse en consistente uitstraling te creëren.

Waarom zou mijn bedrijf overwegen om (Re)Branding toe te passen?

(Re)Branding is vaak nodig om mee te evolueren met veranderende marktdynamieken, een nieuw publiek aan te spreken, of een vernieuwde visie te reflecteren. Het versterkt uw merkimago en geeft een impuls aan uw concurrentiepositie.

Welke stappen omvat het (Re)Branding proces?

Het proces begint met een grondige analyse van uw huidige merkidentiteit en doelen. Vervolgens ontwikkelen we concepten, verzamelen feedback, en voeren de definitieve (re)branding door, waarbij we zorgen voor een vlotte overgang.

Wat is de kostprijs voor een (Re)Branding?

De prijs voor een (Re)Branding start aan 2.500 euro en kan oplopen tot meer dan 20.000 euro, deze prijs hangt af van wat u allemaal wilt vernieuwen en hoe complex uw project is.

Rebranding Cases

Van uitdaging tot overwinning: Rebranding

Alle cases >

Vergroot uw zichtbaarheid,
domineer zoekopdrachten

Laat uw online aanwezigheid bloeien met op maat gemaakte oplossingen en bereik nieuwe hoogten in de digitale wereld. Kies voor Rankup Digital en ontdek de sleutel tot online succes.

Contacteer ons!