Cases

Digitale transformatie voor DDetailing

Ontdek hoe DDetailing floreerde met onze digitale expertise: een nieuwe website, optimale vindbaarheid en een indrukwekkende stijging naar de top van lokale Google-rankings.

Bezoek de website!

Uitdaging

DDetailing stond voor een boeiende uitdaging: het versterken van hun online aanwezigheid en regionale zichtbaarheid. De bestaande identiteit voldeed niet meer aan moderne normen, en er was behoefte aan een doelgerichte rebranding en strategie om beter op te vallen in West-Vlaanderen.

Daarnaast was er een wens om de website volledig te vernieuwen, waarbij we een doelgerichte SEO-strategie implementeerden om de regionale zichtbaarheid te optimaliseren. Het resultaat is een naadloze integratie van de vernieuwde identiteit en website, waardoor een verenigd merk en een geoptimaliseerde gebruikerservaring zijn gecreƫerd.

Oplossingen

Met het oog op het behalen van deze doelstellingen, hebben we in eerste instantie een volledige rebranding uitgevoerd voor DDetailing. Vervolgens hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld die naadloos aansluit op de vernieuwde identiteit. Beide websites zijn strategisch geoptimaliseerd voor SEO, waarbij specifieke aandacht is besteed aan het toepassen van lokale SEO-technieken om de zichtbaarheid in West-Vlaanderen te versterken.

Resultaten

Dankzij een succesvolle digitale transformatie heeft DDetailing een opmerkelijke groei van meer dan 500% in maandelijks websiteverkeer gerealiseerd. Hierdoor prijkt DDetailing nu op de eerste plaats in lokale Google-rankings

Vergroot uw zichtbaarheid,
domineer zoekopdrachten

Laat uw online aanwezigheid bloeien met op maat gemaakte oplossingen en bereik nieuwe hoogten in de digitale wereld. Kies voor Rankup Digital en ontdek de sleutel tot online succes.

Contacteer ons!