Cases

Digitale transformatie voor PHIL

Ontdek hoe PHIL een digitale sprong voorwaarts maakte met onze expertise: een splinternieuwe website, verbeterde SEO, en een significante toename van organisch verkeer en leads.

Bezoek de website!

Uitdaging

PHIL stond voor de uitdaging om hun digitale voetafdruk te vergroten. Met slechts 10 organische bezoekers per maand en geen leads, was er een dringende noodzaak voor een vernieuwde website en een krachtige SEO-strategie die zowel algemene als niche zoekwoorden zou omvatten.

Oplossingen

We hebben een gloednieuwe website voor PHIL ontworpen en geïmplementeerd, met een sterke focus op SEO-optimalisatie. Door het toepassen van geavanceerde SEO-technieken, hebben we de vindbaarheid van PHIL aanzienlijk verbeterd, wat resulteerde in een groei van het aantal vindbare zoekwoorden van 3 naar 100+.

Resultaten

Met onze gerichte inspanningen heeft PHIL een significante toename in organisch verkeer ervaren, van slechts 10 bezoekers per maand naar een indrukwekkende 160. Deze groei heeft geleid tot een stijgende stroom van kwalitatieve leads.

Deze positieve trend illustreert de kracht van een goed geoptimaliseerde website en bevestigt de waarde van onze digitale transformatie-initiatieven.

Vergroot uw zichtbaarheid,
domineer zoekopdrachten

Laat uw online aanwezigheid bloeien met op maat gemaakte oplossingen en bereik nieuwe hoogten in de digitale wereld. Kies voor Rankup Digital en ontdek de sleutel tot online succes.

Contacteer ons!