Cases

Digitale transformatie voor Archipool

Ontdek hoe Archipool floreerde met onze digitale expertise: een nieuwe website, optimale vindbaarheid en een indrukwekkende stijging naar de top van lokale Google-rankings.

Bezoek de website!

Uitdaging

Archipool stond voor een boeiende uitdaging: het versterken van hun online aanwezigheid en regionale zichtbaarheid. De bestaande website voldeed niet meer aan moderne normen, en er was behoefte aan een doelgerichte strategie om beter op te vallen in West-Vlaanderen.

Daarnaast was er een wens om de twee websites naadloos te integreren en zo een verenigd merk en een geoptimaliseerde gebruikerservaring te creƫren.

Oplossingen

Om deze doelen te bereiken, hebben we eerst de bestaande website van Archituin geoptimaliseerd en vervolgens een nieuwe website ontwikkeld die perfect aansluit op de bestaande. Beide websites zijn geoptimaliseerd voor SEO, met specifieke aandacht voor lokale SEO-technieken.

Resultaten

Met een succesvolle digitale transformatie behaalde Archipool een opmerkelijke groei van meer dan 1300% in maandelijks websiteverkeer, waardoor ze nu op de eerste plaats staan in lokale Google-rankings.

Vergroot uw zichtbaarheid,
domineer zoekopdrachten

Laat uw online aanwezigheid bloeien met op maat gemaakte oplossingen en bereik nieuwe hoogten in de digitale wereld. Kies voor Rankup Digital en ontdek de sleutel tot online succes.

Contacteer ons!